A-
A+
Punertavat Rosamunda -lajikkeen perunat ovat jauhoisia ja sisältävät paljon tärkkelystä, joten ne sopivat oivasti röstiperunoiksi. Jos haluaa parantaa "pihvien" pysymistä koossa, raastetun perunan joukkoon kannattaa lisätä kananmuna.
Katja Korkiakoski
Sade rummuttaa napakasti Peräseinäjoen Kihniänkylässä Hiiroonkalliolla seisovan kodan kattoa. Piipusta kohoaa savu, sillä nuotio palaa kodan tulisijassa iloisesti, ja tulelle nostetusta nokipannusta nousee jo vesihöyryä. Käynnissä on Peräseinäjoen Maatalousseuran Ruokaa nuotiolla -kurssi.
Meistä jokainen osaa varmasti paistaa nuotiolla makkaraa, mutta pienellä vaivannäöllä ja muutamilla lisävälineillä tulen loimussa voi valmistaa monenlaista ruokaa. Raaka-aineeksi käyvät kasvikset, liha ja kala.
Lue lisää JP Kunnallissanomista.
Ajankohtaista
Uusimmat
Kysely
A-
A+
Punertavat Rosamunda -lajikkeen perunat ovat jauhoisia ja sisältävät paljon tärkkelystä, joten ne sopivat oivasti röstiperunoiksi. Jos haluaa parantaa "pihvien" pysymistä koossa, raastetun perunan joukkoon kannattaa lisätä kananmuna.
Katja Korkiakoski
Sade rummuttaa napakasti Peräseinäjoen Kihniänkylässä Hiiroonkalliolla seisovan kodan kattoa. Piipusta kohoaa savu, sillä nuotio palaa kodan tulisijassa iloisesti, ja tulelle nostetusta nokipannusta nousee jo vesihöyryä. Käynnissä on Peräseinäjoen Maatalousseuran Ruokaa nuotiolla -kurssi.
Meistä jokainen osaa varmasti paistaa nuotiolla makkaraa, mutta pienellä vaivannäöllä ja muutamilla lisävälineillä tulen loimussa voi valmistaa monenlaista ruokaa. Raaka-aineeksi käyvät kasvikset, liha ja kala.
Lue lisää JP Kunnallissanomista.
Ajankohtaista
Uusimmat
Kysely
A-
A+
Punertavat Rosamunda -lajikkeen perunat ovat jauhoisia ja sisältävät paljon tärkkelystä, joten ne sopivat oivasti röstiperunoiksi. Jos haluaa parantaa "pihvien" pysymistä koossa, raastetun perunan joukkoon kannattaa lisätä kananmuna.
Katja Korkiakoski
Sade rummuttaa napakasti Peräseinäjoen Kihniänkylässä Hiiroonkalliolla seisovan kodan kattoa. Piipusta kohoaa savu, sillä nuotio palaa kodan tulisijassa iloisesti, ja tulelle nostetusta nokipannusta nousee jo vesihöyryä. Käynnissä on Peräseinäjoen Maatalousseuran Ruokaa nuotiolla -kurssi.
Meistä jokainen osaa varmasti paistaa nuotiolla makkaraa, mutta pienellä vaivannäöllä ja muutamilla lisävälineillä tulen loimussa voi valmistaa monenlaista ruokaa. Raaka-aineeksi käyvät kasvikset, liha ja kala.
Lue lisää JP Kunnallissanomista.
Ajankohtaista
Uusimmat
Kysely