A-
A+
Vispilä ja kulho ovat Anna Mäki-Paavolalle tuttuja välineitä. Satojen juhlien järjestelyissä on saanut vatkata kermaa muutamankin kerran.
Jari Vierula
Kevät ja kesä ovat juhlien aikaa, on ylioppilasjuhlia, valmistujaisia jo monenlaisia perhejuhlia. Monet haluavat järjestää juhlat omin voimin, mutta ensimmäistä kertaa juhlaa järjestäessä saattaa sormi mennä suuhun, sillä kaiken sujuminen sutjakkaasti vaatii monen asian miettimistä.
Peräseinäjokelainen Anna Mäki-Paavola tietää juhlien järjestämisestä lähes kaiken. Mäki-Paavolat pyörittävät Kihniänkylässä Maatilamatkailu Välimaata, joka on toiminut kolmisenkymmentä vuotta. Sinä aikana on yrityksessä järjestetty juhla poikineen, joiden tarjoilut ovat Annan käsialaa.
– Sen lisäksi tulevat lukuisat juhlat, joita olen järjestänyt ihmisille heidän kodeissaan. Tarkkaa lukumäärää laittamistani juhlista en osaa sanoa, mutta voi niitä olla satoja, Mäki-Paavola arvelee.
Hänen kokemuksensa isoille väkimäärille kokkaamisesta juontavat juurensa jo nuoruudesta. Hän muistelee olleensa 13-vuotiaana koulusta harjoittelemassa Jalasjärven seurakunnan keittiöllä.
– Harjoittelupäiväksi sattui laskiaistiistai, jolloin tarjottiin hernekeittoa. Keitolla kävi satoja ruokailijoita. Siitä päivästä se minun urani alalla urkeni.
Lue lisää JP Kunnallissanomista.
Ajankohtaista
Uusimmat
Kysely
A-
A+
Vispilä ja kulho ovat Anna Mäki-Paavolalle tuttuja välineitä. Satojen juhlien järjestelyissä on saanut vatkata kermaa muutamankin kerran.
Jari Vierula
Kevät ja kesä ovat juhlien aikaa, on ylioppilasjuhlia, valmistujaisia jo monenlaisia perhejuhlia. Monet haluavat järjestää juhlat omin voimin, mutta ensimmäistä kertaa juhlaa järjestäessä saattaa sormi mennä suuhun, sillä kaiken sujuminen sutjakkaasti vaatii monen asian miettimistä.
Peräseinäjokelainen Anna Mäki-Paavola tietää juhlien järjestämisestä lähes kaiken. Mäki-Paavolat pyörittävät Kihniänkylässä Maatilamatkailu Välimaata, joka on toiminut kolmisenkymmentä vuotta. Sinä aikana on yrityksessä järjestetty juhla poikineen, joiden tarjoilut ovat Annan käsialaa.
– Sen lisäksi tulevat lukuisat juhlat, joita olen järjestänyt ihmisille heidän kodeissaan. Tarkkaa lukumäärää laittamistani juhlista en osaa sanoa, mutta voi niitä olla satoja, Mäki-Paavola arvelee.
Hänen kokemuksensa isoille väkimäärille kokkaamisesta juontavat juurensa jo nuoruudesta. Hän muistelee olleensa 13-vuotiaana koulusta harjoittelemassa Jalasjärven seurakunnan keittiöllä.
– Harjoittelupäiväksi sattui laskiaistiistai, jolloin tarjottiin hernekeittoa. Keitolla kävi satoja ruokailijoita. Siitä päivästä se minun urani alalla urkeni.
Lue lisää JP Kunnallissanomista.
Ajankohtaista
Uusimmat
Kysely
A-
A+
Vispilä ja kulho ovat Anna Mäki-Paavolalle tuttuja välineitä. Satojen juhlien järjestelyissä on saanut vatkata kermaa muutamankin kerran.
Jari Vierula
Kevät ja kesä ovat juhlien aikaa, on ylioppilasjuhlia, valmistujaisia jo monenlaisia perhejuhlia. Monet haluavat järjestää juhlat omin voimin, mutta ensimmäistä kertaa juhlaa järjestäessä saattaa sormi mennä suuhun, sillä kaiken sujuminen sutjakkaasti vaatii monen asian miettimistä.
Peräseinäjokelainen Anna Mäki-Paavola tietää juhlien järjestämisestä lähes kaiken. Mäki-Paavolat pyörittävät Kihniänkylässä Maatilamatkailu Välimaata, joka on toiminut kolmisenkymmentä vuotta. Sinä aikana on yrityksessä järjestetty juhla poikineen, joiden tarjoilut ovat Annan käsialaa.
– Sen lisäksi tulevat lukuisat juhlat, joita olen järjestänyt ihmisille heidän kodeissaan. Tarkkaa lukumäärää laittamistani juhlista en osaa sanoa, mutta voi niitä olla satoja, Mäki-Paavola arvelee.
Hänen kokemuksensa isoille väkimäärille kokkaamisesta juontavat juurensa jo nuoruudesta. Hän muistelee olleensa 13-vuotiaana koulusta harjoittelemassa Jalasjärven seurakunnan keittiöllä.
– Harjoittelupäiväksi sattui laskiaistiistai, jolloin tarjottiin hernekeittoa. Keitolla kävi satoja ruokailijoita. Siitä päivästä se minun urani alalla urkeni.
Lue lisää JP Kunnallissanomista.
Ajankohtaista
Uusimmat
Kysely