Suomen ensimmäisenä opiskelijana leipomoteollisuuden mestariksi valmistunut Pirjo Rantamäki laittaa gluteenittomat leivät paistamisen jälkeen hihnalle, josta ne päätyvät eri vaiheiden jälkeen pussitettaviksi. Hänen työpaikassaan leivotaan ainoastaan gluteenittomia tuotteita.
Katja Korkiakoski
Suomen ensimmäinen leipomoteollisuuden mestari
Jalasjärveläinen Pirjo Rantamäki on tehnyt koko ikänsä leipomoalan töitä. Viitisen vuotta sitten hän aloitti työt Pirjon Pakarin Kauhajoen gluteenittomassa leipomossa. Rantamäki valmistui hiljattain Helsingistä Stadin ammatti- ja aikuisopistosta Suomen ensimmäisenä opiskelijana leipomoteollisuuden mestariksi. Hän suoritti 180 opintopisteen laajuisen erikoisammattitutkinnon.
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄAjankohtaista
Uusimmat
Kysely
Suomen ensimmäisenä opiskelijana leipomoteollisuuden mestariksi valmistunut Pirjo Rantamäki laittaa gluteenittomat leivät paistamisen jälkeen hihnalle, josta ne päätyvät eri vaiheiden jälkeen pussitettaviksi. Hänen työpaikassaan leivotaan ainoastaan gluteenittomia tuotteita.
Katja Korkiakoski
Suomen ensimmäinen leipomoteollisuuden mestari
Jalasjärveläinen Pirjo Rantamäki on tehnyt koko ikänsä leipomoalan töitä. Viitisen vuotta sitten hän aloitti työt Pirjon Pakarin Kauhajoen gluteenittomassa leipomossa. Rantamäki valmistui hiljattain Helsingistä Stadin ammatti- ja aikuisopistosta Suomen ensimmäisenä opiskelijana leipomoteollisuuden mestariksi. Hän suoritti 180 opintopisteen laajuisen erikoisammattitutkinnon.
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄAjankohtaista
Uusimmat
Kysely
Suomen ensimmäisenä opiskelijana leipomoteollisuuden mestariksi valmistunut Pirjo Rantamäki laittaa gluteenittomat leivät paistamisen jälkeen hihnalle, josta ne päätyvät eri vaiheiden jälkeen pussitettaviksi. Hänen työpaikassaan leivotaan ainoastaan gluteenittomia tuotteita.
Katja Korkiakoski
Suomen ensimmäinen leipomoteollisuuden mestari
Jalasjärveläinen Pirjo Rantamäki on tehnyt koko ikänsä leipomoalan töitä. Viitisen vuotta sitten hän aloitti työt Pirjon Pakarin Kauhajoen gluteenittomassa leipomossa. Rantamäki valmistui hiljattain Helsingistä Stadin ammatti- ja aikuisopistosta Suomen ensimmäisenä opiskelijana leipomoteollisuuden mestariksi. Hän suoritti 180 opintopisteen laajuisen erikoisammattitutkinnon.
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄAjankohtaista
Uusimmat
Kysely